Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТКовид криза и протест е равно на пълен

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТКовид криза и протест е равно на пълен
Коментари Харесай

Първан Симеонов в Панорама: Властта изтърва момента за достойна оставка. Бабикян: Ние сме от другата страна на кантара

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

" Ковид рецесия и митинг е равно на цялостен мандат ", засмя се в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия политологът Първан Симеонов, до момента в който извън скандират протестиращи. " Казвам го с мъка на иронията. Това с Квида е нещо, което по-добре да не се беше случвало. Но като цяло ден 1 на Ковида подейства леко мобилизиращо за българите и лекичко скочиха индикаторите на доверие във властта.

После като отмина първата вълна, властта сякаш изтърва момента за бърза и почтена оставка и заигра една игра на нерви, игра на изтощение, в която няма право да се отдръпна.

И идва с разчитането на рецесията да направи хората малко по-предпазливи. Властта си мисли, че идването на икономическите последици от рецесията няма да направи хората по-радикални, а ще ги направи по-предпазливи. Така че, като съберем всички тези условия, Борисов май ще се опита да изкара мандата, май ще се получи, ще забележим. "  

Сега превключват на скорост " постоянни избори ", добави политологът Димитър Ганев.

Ама ние какво си приказваме тук, какъв брой ще изкара Борисов и кой преди него и кой след него? Преди малко нали излъчихте репортаж за Ковид по какъв начин хората се борят сред живота и гибелта? - даде нова посока на диалога Арман Бабикян от " Отровното трио ".  

" В здравната система спорят за милиони за една детска болница, дават пари за тухли и хоросан, шосенца, в това време няма по какъв начин да стоите у вас и да получите позволение по какъв начин да се тествате за коронавирус пред компютъра, до момента в който в болничното заведение има 20 индивида заболели. Нашата здравна система е болна преди Ковид. На в Западна Европа имунизациите са към този момент по графици разпределени. А ние се чудим по какъв начин да се натикаме в някакъв кулоар, че да се тестваме. Заради ръководството си, ние сме обратно и настрана. Оставката на Борисов е софтуерен акт. Реалната картина е огромният губещ с всички партии. Цялата международна преса обърна взор насам. Просто един човек стои и преценя дали репутацията на България да не пострада още два дни или по какъв начин де се ръководи големият пакет пари и още един ден власт и още един ден - от другата страна на кантара сме ние ", добави Бабикян. 

В студиото е и Любен Дилов - наследник. Протестиращите напират извън и има възможност да нахлуят в постройката, с цел да изкажат настояванията си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР